logologologologo
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Kalite Politikamız
    • Sertifika ve Kalite Belgelerimiz
    • Bilgi Toplumu Hizmetleri
    • Kişisel Verilerin Koruması
    • Tanıtım Filmleri
    • E-Katalog
  • Ürünlerimiz
  • İletişim
  • Kariyer
  • Blog
  • Sanal Market
  • Buy now
  • Buy now
    Hepsini Göster

    Kemik Suyu Çorba Nasıl Yapılır?

    29 Mart 2023

    İçindekiler

    • 500 gram Erşan Et kemik suyu
    • 1 adet soğan
    • 2 diş sarımsak
    • 1 adet havuç
    • 1 adet patates
    • 1 dal taze kekik (veya 1 çay kaşığı kuru kekik)
    • 1 dal taze biberiye (veya 1 çay kaşığı kuru biberiye)
    • Tuz ve karabiber

    Kemik Suyu Çorba Yapılışı

    1. Soğan ve sarımsağı soyun, küçük küpler halinde doğrayın.
    2. Havucu ve patatesi soyup, küp şeklinde doğrayın.
    3. Tencereye Erşan Et kemik suyunu ekleyin ve kaynatın.
    4. Kaynamaya başlayan kemik suyunun üzerindeki köpükleri alın.
    5. Doğranmış soğan ve sarımsağı tencereye ekleyin ve kavurun.
    6. Havuç ve patatesi de ekleyip, 5 dakika kadar kavurun.
    7. Taze kekik ve biberiye yapraklarını doğrayın ve tencereye ekleyin.
    8. Tuz ve karabiberi de ilave edin.
    9. Tencereyi kısık ateşte yaklaşık 30-40 dakika kaynatın.

    Çorbanız hazır! Dilerseniz üzerine birkaç dal taze kekik yaprağı ekleyerek servis yapabilirsiniz.

    Afiyet olsun!

    Paylaş

    Genel

    • Ana Sayfa
    • Hakkımızda
    • Ürünlerimiz
    • Blog
    • Sanal Market
    • E-Katalog

    Kurumsal

    • KVKK
    • Sertifika ve Kalite Belgelerimiz
    • Kalite Politikamız
    • Bilgi Toplumu Hizmetleri
    • Tanıtım Filmleri

    İletişim

    • Kariyer
    • İletişim

    Bizi Takip Edin

    • Facebook
    • Instagram
    • Twitter
    • Youtube
    logo

    © 2023 Erşan Et. All Rights Reserved.