KALİTE VE GIDA GÜVENLİK POLİTİKAMIZ
POL 18.01/Rev No:01

ERŞAN ET çalışanları olarak bizler, ortak inançlarımız çerçevesinde ekip ruhu ile çalışan ve müşterilerimizin beklentilerini aşan hizmetler sunarak, müşteri tatmini sağlayan; kurulan kalite yönetim ve gıda güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmek ve gözden geçirmek için yöntemler geliştiren; hem yasal ve düzenleyici şartlara hem de müşterilerle karşılıklı hemfikir olunan gıda güvenliği şartlarına uyan Et ve Et ürünlerinin üretimi sektöründe öncü firma olarak kalite ve teknolojide lider, çevreye saygılı bir kuruluş olmayı amaçlıyoruz.

KALİTEYİ SAĞLAMAK İÇİN;

  • Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi biçimde belirleyerek, buna uygun üretim yapmak,
  • Kesimlik hayvan alımından başlayarak, et ve et ürünlerinin müşteriye teslimindeki tüm aşamalarda kaliteyi üreterek gerçekleştirmek, kusursuz üretime ulaşmak,
  • Ekip ruhu ve ekip çalışması anlayışını, şirket kültürümüzün temeli olarak görmek,
  • Kaliteyi, şirketimiz için ulaşılan ve korunan bir düzey değil, yenilenen ve geliştirilen bir hedef olarak görmek,
  • Temiz ve hijyenik ortamda halkımızın sağlığına uygun et ürünleri üretimi yapmak,
  • Kaliteyi şirketimiz geleceğinin güvencesi olarak görmek, eğitimlere devam etmek,
  • Gıda güvenliği ve kalite kültürünün sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
  • Çevreye saygılı olmak,
  • Firmanın en değerli kaynağını insan olarak kabul etmek, temel politikamız olacaktır.

17.03.2023

Erşan Et müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi biçimde belirleyerek sağlıklı, hijyen kurallarına uygun üretim yapmak. Kesimlik hayvanların beslenmesinden başlayarak, kesiminden et ve et ürünlerin müşteriye teslimine kadar olan tüm aşamalarda kaliteyi üreterek geliştirmek, hatasız üretime ulaşmak. Şirketimizin en değerli kaynağını insan olarak kabul ederek, ekip çalışması anlayışını, şirket kültürümüzün temeli olarak görmek. Kaliteyi, şirketimiz için ulaşılan ve korunan bir düzey değil, yenilenen ve geliştirilen bir hedef olarak görmektedir.