Erşan Et tarihin en önemli ticaret güzergâhı İpek Yolu’nun üzerinde bulunan, farklı kültürlere ve fikirlere ev sahipliği yapmış, dönemin önemli ticaret merkezlerinden Bilecik ili Küplü nahiyesinde küçük bir kasap dükkânı ile başlayan yolculuğunu 3 nesildir kurduğu çiftlikleriyle büyükbaş üreticiliğine devam ederken 1999 yılında Bilecik- Eskişehir Karayolu 17. Km sinde bulunan 21000 m2 üzerinde 13500 m2 kapalı alanda kurulan en son teknoloji ile donatılmış tam entegre tesisinde kesim işleminin yanı sıra karkas et, kemiksiz et, şarküteri ürünleri, ileri işlenmiş et ürünleri ve dondurulmuş ürünlerin üretimine başlamış ‘’aranan lezzet’’ olarak ERŞAN markasıyla tüketicilerle buluşmuştur.
Erşan Et sektördeki tecrübesini, bulunduğu coğrafyanın tarihi boyunca biriktirdiği kültürel birikimi, ödün vermeyeceği kalitesini, güvenilirliğini ve iş ahlakı mirasını ürettiği tüm ürünler ile sofranıza taşıyarak her zaman '‘ Aranan Lezzet ’' olmaya devam edecektir.
Erşan Et tüketicilerinin hijyenik koşullarda üretilmiş sağlıklı kaliteli ürünlere kolaylıkla ulaşıp güvenle tüketmeleri için ileri teknolojiye sahip sistemlerle ve profesyonel kadrosuyla aynı zamanda çevreci ve sektöründe örnek ülkesi tüketicileri ve çalışanları için değer yaratan bir kurum olmayı misyon edinmiştir.
Erşan Et sektörde öncü, kalite ve teknolojide lider, çevreye saygılı, AR-GE çalışmalarıyla her zaman yenilikçi, tüketicilerimizin beklentilerini aşan hizmetler sunarak ‘' ERŞAN ‘' markasını dünya markası yapmak vizyonuyla ile yoluna devam etmektedir.